Bemutatkozik a KRONOS X, a KORG zászlóshajó zenei workstation-jének bővített változata! Weboldalunkon, illetve itt, blogunkon is olvashattatok már a Summer NAMM 2012-n bemutatott X verzióról, mely kifejezetten azok számára került bemutatásra, akik az eredeti modell amúgy sem szerény hangszínválasztéka mellé a KORG és a KARO által kiadott kiegészítő hangszínkönyvtárakkal kívánják bővíteni hangszerüket.

 

zOpt_KRONOSX73_BACK_572.jpeg

 

A KRONOS Sound Library kollekció nagyméretű multisample-ökön nyugvó hangszíneinek maximális kihasználása céljából a KORG úgy döntött, hogy a jövőbeni KRONOS-tulajdonosok számára megkétszerezett SSD (62GB) és PCM RAM kapacitást biztosít. Természetesen az első szériás KRONOS-tulajdonosoknak sem kell aggódniuk; az Ő számukra bővítő kit formájában kínáljuk majd a megnövelt memóriakapacitás lehetőségét.

A bejegyzés trackback címe:

https://kronos.blog.hu/api/trackback/id/tr694658368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása